Op zoek naar opleiding mode?

opleiding mode
Opleiding HBO Mode en Textielmanagement 2 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
U bent toekomstig manager in de mode en/of textielsector en u wilt zich binnen dit vakgebied vanuit bedrijfskundig perspectief ontwikkelen. Met deze opleiding ligt voor u een interessante carrière in het verschiet in de internationale mode en textielbranche. Denk hierbij aan uiteenlopende functies van modeadviseur, storemanager in een kledingwinkel tot materiaalmanager.
De tien toonaangevende hbo-opleidingen voor aanstormend modetalent in de Lage Landen Amsterdam Fashion Week.
Milou Willems van MAFAD: Binnen de opleiding Design spreken we niet over mode, maar over de domeinen Body, Object en Material. Een student die mode gerelateerd wilt werken, kan zich verhouden tot een van de drie domeinen waarbij het maken centraal staat.
Hbo-opleiding Modemanagement.
Als je veel van deze vragen met ja kunt beantwoorden, dan is de hbo-opleiding Modemanagement waarschijnlijk iets voor jou. Wat is het profiel van de studenten? De studenten die de opleiding Modemanagement volgen hebben iets met mode, zijn ambitieus en commercieel ingesteld.
Opleiding Fashion Design mode ROC Tilburg mbo-opleidingen.
Antoinette van Damme, student Mode Maatkleding aan de School voor Mode en Uiterlijke Verzorging. Lees het verhaal van Antoinette van Damme. 2 25, jaar. 2 of 4 jaar. 9 maanden tot 25, jaar. Je bent junior Stylist. Je begeleidt het ontwerpproces. Je maakt een stylesheet om kleding te maken. Je ontwikkelt formulieren voor productie. Je kiest stoffen, kleuren en fournituren. Met de opleiding Fashion Design word je Junior Stylist.
AMFI Amsterdam Fashion Institute Hogeschool van Amsterdam.
Ben je creatief, ambitieus en heb je passie voor mode? En ben je bereid om heel hard te werken? In een vierjarige hbo-opleiding biedt AMFI je een goede basis voor een carrière in de internationale modewereld. AMFI is het enige mode-instituut in Nederland dat de gehele modeketen beslaat. Je kunt je tijdens de Bachelor specialiseren in Fashion Design, Fashion Management of Fashion Branding. Alle programma's' worden zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden. Daarnaast biedt AMFI een tweejarig, internationaal Masterprogramma aan in Fashion Enterprise Creation. De opleiding is ingedeeld in drie afstudeerrichtingen: Fashion Design, Fashion Management en Fashion Branding.
Nederlandse Beautyschool Opleiding Modestyling Beroepsopleiding.
De opleiding wordt gegeven door professionele docenten met een mode kunstacademie achtergrond. Zij hebben een schat aan ervaring opgebouwd gedurende hun carrière, die zij graag met jou willen delen. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een schooldiploma. Oud studenten zijn o.a.
Mode Jean School ROC van Amsterdam.
Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Registreer met e-mail of Facebook. Mode Jean School. Mode Jean School. Vraag flyer van deze sector aan. Mode Jean School sectorflyer Mode Jean School sectorflyer Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF Versturen per post.
Specialist mode/maatkleding niveau 4 Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Tijdens de opleiding loop je twee keer 20 weken stage bij een kledingreparatie, veranderbedrijf of ontwerper een erkend leerbedrijf. Je loopt vier dagen per week stage en komt één dag per week terug op school. Voor deze opleiding heb je een van de volgende diplomas of bewijzen nodig.:
Mode Deltion College.
Heb jij een goed gevoel voor mode en denk jij dat je kunt meewerken in deze wereld van produceren, stylen en inkopen? Dan is één van onze mode opleidingen wellicht iets voor jou! Beroepen met opleidingen. Hieronder zie je het overzicht van de beroepen met de opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. Als je op het beroep klikt, lees je meer over het beroep en over de opleidingen. Ook lees je meer over de inhoud van de opleiding, kosten en toelatingseisen.
Modestylist opleiding modestyling Akademie Vogue Amsterdam Akademie Vogue.
Wat kost de opleiding? Om het diploma Modestylist te behalen dien je de 8 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen 7.160, 8 x 895. Je betaalt naar gelang het aantal cursussen die je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x 895. Andere mode opleidingen die wij aanbieden zijn.: Diploma fotostylist mode. Diploma mediastylist mode.
Mode Adviseur Detex Opleidingen.
Home Opleidingen Mode Adviseur. opleiding Mode Adviseur. Met de opleiding Mode Adviseur leg je een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren. De opleiding is geschikt voor iedereen die in de mode retail werkt en succesvoller wil worden in het verkoopvak.
Mbo mode opleiding: allround medewerker mode/maatkleding Zadkine mbo Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
De locatie voor opleidingen in de richtingen Horeca, Brood Banket, Facilitaire dienstverlening, Handel, Events, Financieel, Mode en Uiterlijke verzorging. Prachtig gerenoveerd gebouw in het hartje van Rotterdam. Stages bij bedrijven vormen een belangrijk onderdeel van je opleiding. Je leert in de praktijk de fijne kneepjes van het vak.

Contacteer ons