Resultaten voor opleiding mode

opleiding mode
Modevakschool Nancy van Vliet.
Hieronder vindt u de verschillende mode opleidingen die wij aanbieden.: Hieronder vindt u de verschillende mode cursussen die wij aanbieden.: Naailessen voor beginners en gevorderden. Naailessen Lingerie voor beginners en gevorderden. Patroontekenen met naailessen. Lingerie bh cursus. Lingerie voorgevormde bh/bikini cursus.
Opleiding voor Kleurenanalyse, Kledingstylist Imagostylist Voor vrouwen met passie voor mode, kleur en stijl!
Mode" verandert, stijl blijft." De Stijlacademie werkt in de opleiding kleuranalyse met de modernste methode. Je kunt na de opleiding kleurconsulent zien welke kleuren in harmonie zijn met het unieke uiterlijk van je klant. Je bent in staat om een betrouwbare analyse uit te voeren en een persoonlijk advies te geven.
Verkoopspecialist mode ROC Nova College.
Wat kun je na deze opleiding? Na deze opleiding kun je gaan werken in een modezaak. Met het diploma van deze opleiding kun je ook doorstromen naar de opleiding Filiaalmanager detailhandel mode. Deze opleiding bestaat uit een basisdeel, profieldelen en keuzedelen.
Nederlandse Beautyschool Opleiding Modestyling Fashion Stylist.
De opleiding wordt gegeven door professionele docenten met een mode kunstacademie achtergrond. Zij hebben erg veel ervaring opgebouwd gedurende hun carrière in de mode branche, die zij graag met jou willen delen. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een schooldiploma voor Modestyling.
Noorderpoort Junior Stylist Mode 25526.
Tijdens je opleiding leer je verbindingen te leggen tussen creativiteit, verbeelding en technologie. Hierdoor ontwikkel je een brede innovatieve kijk op de laatste en duurzamere mode. Om kennis te nemen van de ontwikkeling van mode van vroeger en nu gaan we regelmatig op excursie in binnen en buitenland.
Opleidingen bij La Belle Ligne van modeontwerper tot costumière.
Of bent u al een aantal jaar bezig met het maken van kleding en wilt u uw vaardigheden vergroten en kennis uitbreiden? Volg dan een opleiding bij Mode-instituut La Belle Ligne in Weert. Wij bieden u een grote diversiteit modevakopleidingen van basiscursus tot hoofddocent modevak.
Opleiding coupeuse in Drachten Modevakcollege Marga.
De opleiding kan op eigen tempo worden gevolgd. voor alle opleidingen geldt een studiebelasting van ongeveer 10 uur huiswerk per week Aangesloten bij: Kosten 960, per schooljaar excl. boeken, materialen en examenkosten. Inschrijfgeld bedraagt éénmalig 45. De opleiding wordt donderdag ochtend gegeven.
ROC Tilburg Ontdek wat je kan.
Ik" heb voor deze opleiding gekozen omdat ik graag creatief bezig ben en dat wat ik in gedachten heb ook wil realiseren." Lees het verhaal van Youness. Lot van Opstal. Ik heb ontdekt dat duidelijk zijn de sleutel is tot succes.
Specialist Mode / Maatkleding opleiding MBO Niveau 4.
Welke opleidingen zijn verwant aan Specialist Mode / Maatkleding? 6 opleidingen gevonden. In welke steden kun je Specialist Mode / Maatkleding volgen? 10 steden gevonden. Welke aansluitende opleidingen kun je volgen? 3 opleiding gevonden. Wat kun je worden met Specialist Mode / Maatkleding?
Dashboard Mijn Rino.
Iets met Mode ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Medewerker mode maatkleding Je leert op een professionele manier maatkleding maken. Natuurlijk ben je als geen ander op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de modebranche! Deze opleiding kun je volgen op niveau 2, niveau 3 én niveau 4.
Manager Retail incl. Fashion Management of Ondernemerschap BOL niveau 4 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Check in de komen maanden de website van de opleiding voor meer informatie. Deze opleiding is sterk praktijkgericht. Dat merk je al op school, maar helemaal tijdens je stage Beroepspraktijkvorming, BPV. Je loopt twee dagen per week stage bij een mode leerbedrijf.

Contacteer ons