Meer resultaten voor opleiding mode

opleiding mode
Iets met Mode ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Medewerker mode maatkleding Je leert op een professionele manier maatkleding maken. Natuurlijk ben je als geen ander op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de modebranche! Deze opleiding kun je volgen op niveau 2, niveau 3 én niveau 4.
Nederlandse Beautyschool Opleiding Modestyling Beroepsopleiding.
De opleiding wordt gegeven door professionele docenten met een mode kunstacademie achtergrond. Zij hebben een schat aan ervaring opgebouwd gedurende hun carrière, die zij graag met jou willen delen. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een schooldiploma. Oud studenten zijn o.a.
Opleidingen voor Modeontwerper Mijnzzp.nl.
De brede Mbo-opleiding leert aanstaande modeontwerpers alle fijne kneepjes van het vak. Tijdens de opleiding is er niet alleen aandacht voor mode en kleding in zijn algemeenheid maar ook voor ondernemersvaardigheden, omdat veel studenten vroeg of laat hun eigen modewinkel starten als middenstander.
AMFI Amsterdam Fashion Institute Hogeschool van Amsterdam.
Fashion Textile Technologies. Ben je creatief, ambitieus en heb je passie voor mode? En ben je bereid om heel hard te werken? In een vierjarige hbo-opleiding biedt AMFI je een goede basis voor een carrière in de internationale modewereld. AMFI is het enige mode-instituut in Nederland dat de gehele modeketen beslaat. Je kunt je tijdens de bachelor specialiseren in Fashion Design, Fashion Management of Fashion Branding. Alle programma's' worden zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden. Daarnaast biedt AMFI een tweejarig, internationaal masterprogramma aan in Fashion Enterprise Creation. De opleiding is ingedeeld in drie afstudeerrichtingen: Fashion Design, Fashion Management en Fashion Branding.
Opleiding Modeontwerper Thuiscursus.NL.
By: benjamin ruyters. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Opleidingen in de mode Girlscene.
De opleiding Bachelor of Design Fashion Design aan de Hogeschool voor de Kunsten is een vier jaar durige modeopleiding. In deze opleiding leer je niet alleen mode, materiaal en dessins te ontwerpen en te maken, maar ook je product in de markt te zetten.
Modeopleiding: Mode Media Styling B academy Fashion.
Zo heb je alle kennis en ervaring in huis om direct na je opleiding te starten als modestylist. Mode Media Styling biedt behalve de standaard stylingcursus ook een verbreding daarvan. De vakken die onder het huidige parttime cursusaanbod vallen, worden tijdens deze jaaropleiding verdiept.
Opleiding Styling en Mode volgen? Vele opleidingen! Scheidegger Opleidingen.
Je hebt mensen met gevoel voor styling en mode en je hebt mensen die dit niet hebben. Als jij dit gevoel wel hebt en je vindt het leuk om als imagostylist mensen te adviseren op het gebied van styling en mode, dan is een van de opleidingen Styling en Mode een juiste keuze. Scheidegger Opleidingen biedt je een uitgebreide keuze aan opleidingen op het gebied van styling en mode. Hieronder wordt het totale aanbod getoond. In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen.
Mode opleidingen Werk in de Winkel.
Met een Mode studieovereenkomst is het mogelijk dat de werkgever een deel van de opleiding vergoed. Werken en een opleiding in de mode volgen: de mogelijkheden. Stel je werkt in een winkel en volgt een opleiding of bent van plan een opleiding te volgen.
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Je hebt gevoel voor cijfers en bent nieuwsgierig naar het verhaal achter die cijfers. In de opleiding Accountancy leer je die te interpreteren waardoor je weet hoe een bedrijf er financieel voorstaat. Jij hebt gevoel voor cijfers en vindt het leuk om bedrijfsgegevens voor je klant uit te zoeken en hierover te rapporteren en te adviseren.
Vergelijk 25 Mode opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Ik ben op zoek naar een deeltijd opleiding als mode ontwerper, coupeuse en/of styliste Gesteld door Mandy Dobelman. Mijn dochter zoekt een thuisstudie opleiding in de richting styling Gesteld door Lisa Pennekamp. Ik zoek een opfriscursus Cad/Cam voor de mode en textielbranche Gesteld door.
Specialist fashion mbo opleiding Rijn IJssel.
Bouw je eigen opleiding. RIJk Onderwijs Zelfstandig van en met elkaar leren Keuzedelen Je hebt iets te kiezen! Excellentie Ontwikkel en gebruik je talent Internationalisering Wereldwijde kansen. Stageplaats zoeken Voor mbo-studenten Stageplaats aanbieden Voor werkgevers Stagelopen bij Rijn IJssel Voor mbo en hbo-studenten Onze BPV-coördinatoren Voor specifieke vragen. Meld je aan. Media, Mode Design Specialist fashion.

Contacteer ons