Resultaten voor bloemist opleiding

bloemist opleiding
Opleiding Bloemist Cursus bloemist worden NHA.
Deze veelzijdige opleiding Bloemist bestaat uit 16 vakgerichte lessen die worden afgesloten met theorie en praktijkopdrachten zodat je stap voor stap kunt controleren of je de stof volledig beheerst. Binnen de cursus wordt ook aandacht besteed aan jouw eigenheid en kwaliteiten.
MBO Opleidingen MBO Amersfoort MBO Amersfoort.
Leerweg: BBL / BOL Niveau: 3 Duur: 3 jaar School: Hotelschool Amersfoort Startdatum: sep. BBL / BOL. Een school, ook wel richting genoemd, geeft een groep van opleidingen aan die bij elkaar horen. We bieden opleidingen aan binnen 13 scholen.
After All Nicolle Boerma Praktijkgerichte Vakopleidingen Bloemschikken.
Soms is nog niet helemaal duidelijk wat iemand dan uiteindelijk met zon vakopleiding wil gaan doen, maar vaak verandert dat al snel tijdens de opleiding. Je praat erover met medecursisten en met de docenten en krijgt gaandeweg een beter beeld.
Apply Verkoopmedewerker weekend snijbloemen / Intratuin.
Je zorgt dat de bloemenshop er netjes uitziet, maakt boeketten en arrangementen en speelt in op de bloemenwensen van de klant. Profiel: Wij zoeken iemand die bezig is of net klaar, met de opleiding bloem" en design." Je bent representatief, flexibel, klantgericht, klantvriendelijk en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
Bloem, Groen Styling. Wellantcollege.
Kies je voor de BBL-opleiding, dan heb je voorafgaand aan de start van de opleiding een leer/werkplekovereenkomst min.20 uur p/w in een voor de opleiding geschikt bedrijf! Meer informatie over studiekosten en studiefinanciering vind je op de pagina Over het mbo.
Bloem, groen en styling Helicon Opleidingen.
Het resultaat: jij wordt een geweldige bloemstylist! Werken als bloemist of stylist. Na deze opleiding kun je aan de slag als bloemist bij bloemenwinkels en lifestyle winkels of als stylist bij tuincentra, etaleerbedrijven en groothandels. Check voor de projecten van onze studenten ons Instagram account!
Bloemisterij.com Opleiding bloemisterij.
De opleiding ondernemer-bloemist kunt u volgen als u niveau 3 met goed gevolg heeft afgerond. Deze opleiding duurt twee jaar. Alle opleidingen tot bloemist en opleidingen tot medewerker bloemisterij zijn competentiegericht. Dit betekent dat alles wat wordt geleerd in praktijk wordt gebracht.
Senior florist opleiding MBO Niveau 3.
Maar klanten kunnen ook voor een bruidsboeket bij jou terecht. Jij kent alle bloemen in de winkel op je duimpje. In no time zoek je precies die bloemen bij elkaar die goed bij de bruid passen. Tijdens de opleiding leer je bijvoorbeeld hoe je het beste met je klanten kunt omgaan en hoe je boeketten en speciale bloemwerken samenstelt.
Home NCOI Opleidingen en Trainingen.
Wij helpen u graag opleidingen te vinden die bij u passen. Vind relevante opleidingen in 6 stappen. Vind uw opleiding in 6 stappen. Opleidingen per niveau. Opleidingen per vakgebied. Bouwkunde en Architectuur. Inkoop, logistiek, kwaliteit en processen. Makelaardij, Ruimte en Vastgoed.
Bloemenvakschool DFA Floral Academy Elso Post.
Dutch Flower Arrangements DFA. Opleiding bloemist voor volwassenen deeltijd. De DFA is wat we vroeger de bloemenvakschool noemen. Een deeltijdopleiding waarin je de basis van het bloemistenvak leert. Met dit diploma op zak mag je jezelf vakbekwaam bloemist noemen. De opleiding combineert praktijk en theorie.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Deze opleiding Florist bereidt je voor om als zelfstandig of freelance bloemist aan de slag te gaan. In 10 lessen leer je hoe je een mooi en gevarieerd bloemstuk maakt. Je krijgt een introductie in de wereld van bloemen met al hun geuren en kleuren.
Florist Bloemsierkunst.
Ook als hobbyist ben je van harte welkom in deze veelzijdige en professionele opleiding tot florist. Tafelversiering of bruidswerk, boeketten of etalage: je leert je creativiteit op een commerciƫle manier aanwenden zodat je nadien eventueel met een eigen bloemenzaak kan starten.

Contacteer ons