Op zoek naar trimm?

trimm
TRIMM CeeCee.
Medewerkers meer dan 50 medewerkers. TRIMM is een internetbureau met een sterke focus op B2B. Vanuit Enschede helpen we klanten met internetoplossingen op het snijvlak van marketing en IT. Onze expertise is breed en bestaat uit strategie, concept, portals, websites, campagnes en hosting.
Vacatures.
Een bijbaan, stage of afstuderen bij TRIMM. TRIMM is altijd op zoek naar jong talent in software development, design, systems administration of digital business development. Als je jouw studie nog niet hebt afgerond en je wilt graag bij TRIMM werken, neem dan contact met ons op!
Werken bij TRIMM.
Bij" TRIMM kun je je eigen ding doen en dat wordt gerespecteerd, je kan hier lekker jezelf zijn." Nikki de Wals is User Experience designer bij TRIMM. In dit interview vertelt ze over haar keuze om bij TRIMM te werken en haar drijfveer om de ultieme boodschappenapp te ontwikkelen.
TRIMM Digital craftsmanship.
TRIMM wederom uitgeroepen in de Emerce100 tot een van de beste full-service internetbureaus van Nederland. TRIMM won met het MyTechnology Portal voor Philips Lighting OEM een Digital Communication Award. We wonnen twee prijzen bij de AVA Digital Awards met onze documentaire voor Solar Team Eindhoven!

Contacteer ons