Resultaten voor trimm design

trimm design
Trimm Design B.V. in Leeuwarden Scheepsbouw Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Trimm Design B.V. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Trimm Design B.V. Algemene indruk van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Trimm Design B.V. Fleet Cleaner B.V. Scheepsreparatie en Charterbe. Van Diepen Houtwerk.
Vacatures Werken bij TRIMM.
TRIMM is altijd op zoek naar jong talent in software development, design, systems administration of digital business development. Als je jouw studie nog niet hebt afgerond en je wilt graag bij TRIMM werken, neem dan gerust contact met ons op!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Trimm Design BV Leeuwarden.
Activiteiten Trimm Design BV.: De activiteiten van Trimm Design BV vinden onder andere plaats in de branche: Bouw van sport en recreatievaartuigen. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Industrie en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Vervaardiging van overige transportmiddelen, subcategorie Scheepsbouw.
Trimm Design investeert in een nieuw pand Ondernemend Leeuwarden.
Met een taart hebben wij de directie, Klaas Jan Westra en Shantia Fardin, en de medewerkers van Trimm Design veel succes gewenst op haar nieuwe locatie aan de Orionweg in Leeuwarden. Leeuwarden is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa.
ARTIKEL Trimm Design heeft alle specialismen in huis.
Het portfolio op de site van Trimm Design laat een fraaie waaier aan uiteenlopende opdrachten zien. Bijvoorbeeld de interieurengineering voor een 4470, meter lang Vitters zeiljacht en het ontwerp, de naval architecture en engineering van de Aquariba, een 550, m RIB.
Trimm Design.
Together with Shantia Fardin, Klaas founded Trimm design in 2008. Together with Klaas Jan Westra, Shantia founded Trimm design in 2008. Company owner Trimm Aachen. After a long-lasting partnership with Klaas and Shantia, Nina Reategui founded Trimm design Aachen in 2015.

Contacteer ons