Resultaten voor meubelzaak leeuwarden

meubelzaak leeuwarden
Leeuwarden MEUBILAIR.
Op deze pagina van de bedrijven uit de stad / woonplaats van Leeuwarden worden weergegeven.: Leeuwarden is een woonplaats in de stad Leeuwarden, de regio Friesland en is gelegen in het noorden van Nederland, gemeente Leeuwarden. Grotere kaart weergeven. Willemskd 22, 8911BB, Leeuwarden, Nederland.
Over KEES.
Ik woon nu tien jaar in Leeuwarden en heb al een hele carriere in de detailhandel achter de rug. Op mijn veertiende ben ik begonnen op de srv-wagen van de plaatselijke melkboer. Daarna volgden banen bij de Welkoop, een stage bij een meubelwinkel in Groningen, als etaleur bij VD, verkoper bij Leenbakker en heb enige tijd gediend als bedrijfsleider van een meubelzaak hier in Friesland.
Design-Fabriek Enjoy Life!
Dat is waarom u op het moment niets kan vinden hier, we zijn hard aan het werk u zo snel mogelijk te voorzien van onze nieuwe website. Houdt deze pagina in de gaten! Is de webshop van Meneer Peer nog steeds bereikbaar!
Betaalbare schilderijen en kunstwerken kopen van 1-1000 euro.
KUNST KOPEN TOT 1000 EURO PIMP JE HUIS NU VOOR EEN PRIKKIE. Ben je je Ikea-poster of kale plek boven de bank helemaal zat? Bespaar jezelf een bezoek aan de meubelzaak, waar maar een paar kunstwerken hangen, en koop je kunst online.
De Tijd Wonen in Leeuwarden Woonwinkel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De Tijd Wonen is een prachtige meubelzaak gevestigd op winkelpark De Zwette in Leeuwarden. Met meer dan 2500m2 showroom mogen wij met trots zeggen dat wij één van de grootste meubelzaken van Friesland. De Tijd Wonen is geverifiëerd door eigenaar.
Pronto wonen in Leeuwarden Folder en huidige aanbiedingen.
Telefoon, openingstijden Openingstijden en meer informatie. Pronto wonen in Leeuwarden Winkels en openingstijden. Winkels in de buurt Terug naar lijst. Folder en de huidige aanbiedingen van Pronto wonen in Leeuwarden en omgeving. Meer informatie over Pronto wonen. Van Dyck shop.
Meubelen-Online voor betaalbaar design!
Of u nu eetkamerstoelen, een bank of een lamp koopt; alles wordt gratis thuis bezorgd. Wij houden u op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en achtergrondinformatie via ons Blog, de Nieuwsbrief en Sociale media, de knoppen vindt u op alle pagina's.
Profijt Meubel Leeuwarden.
Over Profijt Meubel Leeuwarden. Kom voor de mooiste en meest betaalbare kwaliteitsmeubelen naar Profijt Meubel in Woonboulevard Kapenga in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Met meer dan 80 jaar ervaring mag dit sterke familiebedrijf zich met recht specialist op het gebied van wonen noemen.
Koper gevonden voor voormalige pand Post Interieur Ondernemend Leeuwarden.
Kapenga staat bekend als de eigenaar van Homecenter in Wolvega en zou het pand voor meerdere miljoenen hebben gekocht. Per 1 oktober moet het pand weer in gebruik zijn, dit keer dus als meubelzaak. Leeuwarden is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa.
Van Ouds Meubelen opent nieuwe winkel aan Voorstreek in Leeuwarden Actief Media.
Het van oorsprong Drachtster bedrijf zal nu ook de consument in Leeuwarden verrassen met een uitgebreid assortiment meubelen, accessoires, verlichting en meer. Eigenaar Richard Krans is blij met de uitbreiding, die in eerste instantie tijdelijk is. We" gaan uit van een jaar of twee, geeft hij aan. Maar" wie weet, als het een groot succes wordt, dan gaan we daarna natuurlijk door." Van Ouds Meubelen is geen doorsnee meubelzaak.
Meubel outlet Leeuwarden Meubelcity.
Ook in onze meubel outlet Leeuwarden hebben wij uiteraard meubels die helemaal van deze tijd zijn. Zo hoeft u niet op te letten welk meubilair nou wel of niet de laatste trends zijn, want wij zijn altijd up to date.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons