Op zoek naar de fabriek meubels?

de fabriek meubels
Meubels met een verhaal NRC.
Tussen de nieuwe meubels op de Woonbeurs Amsterdam presenteert FabriekNL uit Waalwijk oude, gebruikte meubels. 24 september 2011. 2E VAN RECHTS Foto Bas Czerwinski. De oude Van Haren schoenenfabriek in Waalwijk puilt uit met meubels: een half voetbalveld vol oude banken, stoelen, tafels en lampen.
Home Meubelfabriek De Toekomst.
Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen.
De fabriek HCE Houtprodukten.
Wij weten precies van welke materialen onze vloeren, trappen en klampdeuren gemaakt zijn, waar deze vandaan komen en hoe deze bewerkt worden. Hierdoor kunnen wij u van de juiste informatie voorzien. Daarnaast kunnen wij u zo hoogwaardige kwaliteit garanderen. Hieronder treft u een kleine sfeerimpressie aan van onze fabriek.
H.F. Jansen en Zonen Wikipedia.
4 Jansen betaalt in 1891 de knechts een uurloon van 8 tot 20 cent en de meesterknechts 20 tot 25 cent voor een werkdag van 115, tot 145, uur met 25, uur schafttijd. De werkverdeling gaat tamelijk ver: de chef laat de werkman zoveel mogelijk dezelfde meubels maken. Vestigingen, magazijnen, winkels en fabrieken bewerken. De Stoom-Meubel Timmerfabriek wordt gevestigd aan de Looiersgracht 88-90, nadat in 1881 de oude fabriek aan de Rozenboomsteeg afbrandt.
Drentea Drentse Onderneming van het Jaar.
Daarom telt de fabriek zon tachtig medewerkers en is daarmee van belang voor de werkgelegenheid in de regio. De kantoormeubelen van Drentea vinden via een vijftigtal dealers hun weg naar de klant. Top: We weten ons goed te onderscheiden in de markt: we maken klant-specifieke meubels.
Het Anker.
Meubelindustrie het Anker is een vooraanstaande, 100% Nederlandse meubelproducent. De door het Anker geproduceerde meubels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die een hedendaagse consument aan een kwaliteitsmeubel mag stellen. Voor de productie van onze zitmeubelen werken wij uitsluitend met 1e klas grondstoffen.
Meubelfabriek Huizinga.
Doel van de website is dan ook in de eerste plaats om alle relevante informatie en documentatie te verzamelen over de persoon J.A. Huizinga en zijn meubelfabriek, zoals die van 1889 tot aan de fusie in 1955 met de firma Rodenberg in Groningen heeft bestaan. Die documentatie kan bestaan uit foto's' medewerkers, interieur fabriek, meubels, bedrijfsuitjes e.d.
Baan Meubelen Baan Metropole Projecten.
Met de nieuwe Sitsupply collectie kunt u bijna alles zelf bepalen. Sitsupply staat voor het nieuwe industriƫle wonen: ruig, stoer in een luxe setting. De stalen frames komen rechtstreeks uit de fabriek. Luxe zit m in comfort en in de toepassing van rijk textiel.
Badkamermeubels van B Dutch. Selecteer uit vele opties badmeubels!
Zo worden onze meubels geproduceerd tot in de fijne details en is er veel keuze wat betreft materiaal, lade indeling en uitvoering. Daarnaast biedt B DUTCH de mogelijkheid tot het verwerken van stopcontacten en sifon uitsparingen in uw badmeubel. Voor het gebruik van de lades biedt B DUTCH de mogelijkheid voor soft-close of een combinatie van tip-on/ soft-close. Maatwerk B DUTCH. B DUTCH biedt naast de standaard formaten de mogelijkheid tot maatwerk. Doordat B DUTCH alles in eigen fabriek produceert zijn de mogelijkheden eindeloos.
Outlet Maas en Waal uit Beneden-Leeuwen Advertenties op Marktplaats.nl.
snack frituur verkoopwagen met veel apparatuur. In goede staat snack / frituur verkoopwagen met veel apparatuur erin het volgende apparatuur zit in de kar koelvitrine met daar onder regelbare koelcel koelkast vriezer 2x 10 liter frituur moet nog ingebouwd worden 1x 10 liter frituur bakplaat au bain marie afzuigkap stoppenkast water voorziening.
meubelfabriek Crum Home Page.
U kunt ook bij ons terecht voor kroonluchters en schilderijen. In onze showroom kunt u onze ruime collectie van meubels vloeren bekijken; de showroom is tevens een expositieruimte, waar kunstenaars in gelegenheid zijn om schilderijen binnen een passende ambiance ten toon te stellen.
Home.
De Fabryk heeft een unieke selectie industriƫle, landelijke en eigentijdse meubels. Allemaal van een degelijke kwaliteit en massieve materialen., maar ook voor een aantrekkelijke prijs! Kijk voor een inpressie even rond op de site of kom langs in de winkel, de koffie staat klaar!

Contacteer ons