Zoeken naar de fabriek meubels

de fabriek meubels
Design-Fabriek Enjoy Life!
Bloomingville Mini Kopje Smilla Boy. Onze passie is, om voor jou naar de leukste merken en producten te speuren en deze voor je te verzamelen in onze winkel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties?
Home De interieur specialist.
Meubels kunnen hier op aanvraag ook op maat worden gemaakt in de eigen werkplaats. Tevens biedt Hans vrijblijvend advies aan huis: deze onverwachts persoonlijke service is in zijn ogen de beste manier om tot een verrassend en creatief interieur te komen.
Woonfabriek Woonfabriek.
Woonfabriek is een uniek woonwarenhuis met meer dan 80 verschillende merken op bijna 8000 m2. Volop keuze in veel verschillende woonstijlen. Woonfabriek is gevestigd in Villa ArenA Woonmall Amsterdam. Volg de borden P4 of P5. Adres: Villa ArenA, Arena Boulevard 166-194, 1101 DJ AMSTERDAM.
Industriele, vintage en brocante meubels lampen en woonaccessoires.
De Handelsfabriek heeft zijn winkel in een grote fabriek met daarnaast een grote voorraad loods. Deze staat BOMVOL met unieke vondsten uit het buitenland. Denk aan vintage, industrieel, retro, brocante en andere pracht en praal. Dagelijks wordt er nieuwe vondsten geleverd in de fabriek.
De Machinekamer Vintage, Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
De Machinekamer gelooft in de combinatie van vintage en nieuwe design meubels. Bij ons vind je het allebei. Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren 30 tot de jaren 80, heruitgaven van oude ontwerpen en onze collectie nieuwe meubels.
Meubels op maat Fabriekmeubels.nl.
Al onze meubelen worden met de meeste zorg gemaakt en de passie en liefde straalt er dan ook vanuit. Meubels op maat moet voor iedereen zichtbaar zijn, want meubels uit de fabriek herken je zo. Bij meubels op maat zie je dat het handwerk is en er ontzettend veel liefde ingestopt is.
Homepage Fabriekmeubels.nl.
Dit product staat reeds op uw wenslijst! Levertijden zijn gemiddeld 4 tot 8 weken Bezichtiging is 7 dagen per week van 9.00-22.00u, op afspraak, mogelijk. Bezichtiging van de meubels, lampen en schilderijen is mogelijk in onze opslag, 7 dagen in de week van 9.00 22.00 op afspraak.

Contacteer ons