Zoeken naar design meubels utrecht

design meubels utrecht
HAY design meubelen en interieuradvies Amersfoort, Utrecht.
Leolux design meubelen. Mintjes Wood Furniture. Pilat en Pilat. De ploeg gordijnstoffen. Pode by Leolux. Spectral Design TV meubels. Stadler Form luchtbevochtigers. Treku kasten en tafels. NIEUWE BLOG van Pauline Hulp bij het maken van de juiste keuzes in het interieur https//t.co/itWGgmhv9U: https//t.co/xG21pA7owV.:
Strand West Home.
Over de winkel. 3511 AW Utrecht. T 030 230 43 05. Openingstijden Strand West. 7 dagen per week. maandag t/m vrijdag 10 tot 18 uur. donderdag tot 21 uur. zaterdag 10 tot 17.30 uur. zondag van 12 tot 17 uur.
De Machinekamer Vintage, Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
De Machinekamer gelooft in de combinatie van vintage en nieuwe designmeubels. Bij ons vind je het allebei. Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren 30 tot de jaren 80, heruitgaven van oude ontwerpen en natuurlijk onze collectie nieuwe meubels. Gek op vintage design.
Combo Design Utrecht Keukens Badkamers 1 ervaringen reviews en beoordelingen Qasa.nl.
Combo Design in Utrecht heeft ons een verre van prettige ervaring gegeven. Hoewel de winkel en service eerst netjes over kunnen komen is het uiteindelijk garantie tot aan de deur. Ze vinden hun inkomsten veel belangrijker dan de klant en doen alles behalve de klant tegemoet komen bij een geschil. Ga liever bij een kleinere winkel in de buurt je design meubels kopen.
Riant Stoutenbeek Design beleven en kopen bij Riant Stoutenbeek.
Riant Stoutenbeek heeft een filosofie: design bereikbaar maken voor heel Nederland. In onze winkels is iedere stijl design te vinden en zijn de grootste designmerken vertegenwoordigd. Alles om te zorgen dat ieder persoon, met zijn eigen smaak, een brede keuze heeft in topdesign.
Vaen vintage design VAEN.
VAEN vintage design. VAEN vintage design een wisselende collectie unieke mid century modern meubels en lampen, met zorg geselecteerd, gerestaureerd en gefotografeerd. Met oog voor detail, kwaliteit en ontwerp. Welkom op deze website en in onze winkel Oudegracht 246 in Utrecht.
Ontdek de 6 gaafste woonwinkels van Utrecht Woonblog. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. Email. Facebook. Instagram. Pinterest.
Hier is de kans groot dat je niet zonder lege handen naar buiten gaat! Bij de woonwinkel is er speciale aandacht voor kwalitatieve design meubels. Daarnaast vind je er leuke en bijzondere woonaccessoires in een inspirerende omgeving. Zelf een blik binnen werpen? Breng een bezoekje aan Combo Design in de Sint Jacobsstraat. Het pand van Live Today sfeermakers dateert uit 1680 en heeft een mooie historische waarde. Bijzonder: de tussenwanden zijn opgebouwd met stenen afkomstig van een oud klooster dat vroeger op de Minrebroederstraat in de binnenstad van Utrecht stond.
HAY Online Winkel HAY design meubels Hay Online Winkel.
We bieden online de gehele collectie aan van design meubels, accessoires en verlichting, design meubels kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt de artikelen eenvoudig via onze webwinkel bestellen; voor je het weet worden de meubels gratis bij jouw thuis afgeleverd.
Meubelstoffeerderij Belle Charlie's' in Utrecht.
Aanvraag herbekleden stofferen Utrecht. Bezoek aan de werkplaats op afspraak. U kunt een voorlopige offerte aanvragen door fotos te mailen van het te bekleden meubel bij voorkeur voorzij en achterkant of, indien het een designmeubel betreft, naam van het design/ontwerp eventueel met type nummer.
Design Sales Utrecht in Utrecht De Telefoongids.
Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Meubels in Utrecht. Design Sales Utrecht. Eigenaar van dit bedrijf. Design Sales Utrecht in Utrecht. Texasdreef 2, 3565CL, Utrecht. Buurt: Bedrijventerrein en omgeving. Beoordeel dit bedrijf. Design Sales Utrecht. 030-2459595 Toon nummer. Website Plan route KvK-gegevens.
ETC Design Center Europe.
ETC Design Center Europe is hét exclusieve, Nederlandse interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle, creatieve omgeving. Op ruim 15.000 m2, vindt u een uitgebreid en toonaangevend aanbod van circa honderd leveranciers uit het hogere segment van de interieur en exterieurbranche.
Spectrum design.
In de jaren 50 ontwikkelde Martin Visser de eerste moderne design collectie van Spectrum. Vandaag de dag zijn een groot deel van zijn ontwerpen nog steeds onderdeel van de collectie. De Spectrum collectie bestaat uit sterke karakters met een eigen verhaal. De meubels hebben een heldere constructie en vormtaal en worden toegepast in zowel de woonkamer als in bijzondere ontvangst en vergaderruimtes.

Contacteer ons