Zoeken naar design fabriek

design fabriek
Kussenfabriek.
Met haar zakelijk inzicht, haar passie voor interieur design en fantastisch interieur textiel, heeft ze Claudi met succes opgericht en uitgebreid door heel Europa. In de afgelopen paar jaar heeft De Kussenfabriek ge-exposeerd op verschillende nationale en internationale beurzen zoals Tendence en Ambiente in Frankfurt of de Meubelbeurs Brussel in samenwerking met zusterbedrijf Claudi Kussens.
Design-Fabriek Enjoy Life!
Dat is waarom u op het moment niets kan vinden hier, we zijn hard aan het werk u zo snel mogelijk te voorzien van onze nieuwe website. Houdt deze pagina in de gaten! Is de webshop van Meneer Peer nog steeds bereikbaar!
De Gruyterfabriek De creatieve hotspot van Brabant.
De Gruyter Fabriek is groot een kaart kan dus van pas komen. Bekijk en download hier de Plattegrond die het gebouw in beeld brengt. De Gruyter Fabriek biedt rondom het gebouw gratis parkeergelegenheid voor bezoekers en bewoners. BIM: eigenaar en verhuurder van ruimten in De Gruyter Fabriek.
Fabrique.
service design design research vacatures interactieve media portfolio rijksmuseum. International strategic design company. Wij ontwerpen verandering. Bekijk onze cases. Meer weten over ons? Neem contact op. Van strategie tot realisatie. Blijf op de hoogte. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.
Design District het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Email. Facebook. Instagram. Twitter.
Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland.
Design-Fabriek Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer.
Fabriek Design Kamer Foto van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, Zaandam TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Fabriek Design Kamer Foto van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, Zaandam. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam Afbeeldingen. Foto: Fabriek Design Kamer. Van beoordeling: Bon hôtel mais quelques van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.
De Fabriek Eindhoven.
International Group-exhibition Party Performance. 27 Below en 35 jaar De Fabriek Feest! Expo, Eten, Muziek! Chad Stayrook US / Ian Page US / Jessica Segall US / Jess Perlitz CA / Christy Georg US. Extraction of the stone of madness.
Inntel Hotels Art Eindhoven Design Hotel Eindhoven Centrum / Inntel Hotels.
Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest. Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is! De prachtige 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers zijn kenmerkend voor het industriële karakter van het hotel. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.
Pop up fabriek Winkelcentrum Zaailand.
Bij de Design-Fabriek vind je de aller leukste producten en artikelen om van je huis, echt je thuis te maken. Producten waar we blij van worden, van bekende en onbekende ontwerpers. En bijna alle merken komen uit Europa of worden fairtrade geproduceerd.
Pastoe fabriek, Utrecht Herbestemming.nu.
Doordat meubelmaker Pastoe en haar toonkamer aanvankelijk nog huurder waren van de fabriek ontstond het idee om van het gebouw een design center te maken op het gebied van lifestyle met een accent op meubelen. De Dutch Design fabriek heeft met de renovatie een inspirerende werk en verblijfplek gecreëerd welke zich uitstekend leent voor onderwijs en bedrijven in de creatieve sector.
Meneer Peer Kids Design.

Contacteer ons