Resultaten voor design fabriek

design fabriek
De SignFabriek Grafisch" ontwerp, drukwerk, belettering en meer." De SignFabriek Grafisch" ontwerp, drukwerk, belettering en meer."
Beletteren is een vak waarbij deskundigheid, de juiste materiaalkeuze en ervaring belangrijk zijn. Vrijwel alles is te beletteren, van uw bedrijfspand tot uw logo op de auto. We produceren alles in eigen huis en maken uw droom graag tot ons project.
Echte designfans zitten goed bij Zitfabriek Zitfabriek.
De collectie van Zitfabriek staat voor moderne en eigentijdse design meubelen en accessoires. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in zitmeubelen maar in onze collectie vind je ook design verlichting, design bijzettafels. Zitfabriek biedt een unieke combinatie van Italiaanse en Nederlandse meubelmerken van topniveau.
Meneer Peer Kids Design.
Inntel Hotels Art Eindhoven Design Hotel Eindhoven Centrum / Inntel Hotels.
Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest. Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is! De prachtige 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers zijn kenmerkend voor het industriële karakter van het hotel. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.
De Design Fabriek FairyTailors Online Stoffen en Mercerie.
De Kruitfabriek wordt voor 1 dag omgetoverd tot De Design Fabriek, een pop-up markt met jonge designers en nieuwe labels. En FairyTailors werd persoonlijk uitgenodigd om daarbij te zijn. Dan kzij de lekkere eet en drank standjes en de sfeervolle muziek kan je er aangenaam shoppen en kennis maken met verschillende nieuwe trends.
Home De Kussenfabriek Kussenfabriek.
Met haar zakelijk inzicht, haar passie voor interieur design en fantastisch interieur textiel, heeft ze Claudi met succes opgericht en uitgebreid door heel Europa. In de afgelopen paar jaar heeft De Kussenfabriek ge-exposeerd op verschillende nationale en internationale beurzen zoals Tendence en Ambiente in Frankfurt of de Meubelbeurs Brussel in samenwerking met zusterbedrijf Claudi Kussens.
Design-Fabriek Enjoy Life!
Dat is waarom u op het moment niets kan vinden hier, we zijn hard aan het werk u zo snel mogelijk te voorzien van onze nieuwe website. Houdt deze pagina in de gaten! Is de webshop van Meneer Peer nog steeds bereikbaar!
De Fabriek Eindhoven.
International Group-exhibition Party Performance. 27 Below en 35 jaar De Fabriek Feest! Expo, Eten, Muziek! Chad Stayrook US / Ian Page US / Jessica Segall US / Jess Perlitz CA / Christy Georg US. Extraction of the stone of madness.
Fabrique.
service design design research digital design cases digital transformation. International strategic design company. Wij ontwerpen verandering. Bekijk onze cases. Meer weten over ons? Neem contact op. Van strategie tot realisatie. Blijf op de hoogte. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.
Design District het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Email. Facebook. Instagram. Twitter.
Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland.
Design-Fabriek Startpagina Facebook.
Plaatsen Leeuwarden Lifestyledienst Design-Fabriek. Nederlands English US Español Português Brasil Français France. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. En of ik deze winkel aanraad! Vernieuwend concept voor Leeuwarden met hele mooi, vernieuwende en ins pirerende meubels, accessoires en heel veel andere leuke dingen.
Industriele, vintage en design meubels, lampen en woonaccessoires.
Naast onze webshop hebben we ook een winkel in Tolbert vlakbij Leek, tussen Groningen en Drachten in. Bij ons in de winkel draait alles om sfeer, beleving en gezelligheid, een grote fabriek ingericht met de meest gave unieke industriële, vintage en design meubels, lampen en woonaccessoires.

Contacteer ons