Meer resultaten voor wonen in leeuwarden

wonen in leeuwarden
Wonen in Leeuwarden is ook Cultuur snuiven.
Wonen in Leeuwarden. Wonen in Wiarda. Wonen in Leeuwarden is ook Cultuur snuiven. Leeuwarden is een prachtige stad en met recht de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Het culturele hart wordt gevormd door het nieuwe Fries Museum op het Wilhelminaplein.
De Tijd Wonen Meubelzaak in Leeuwarden Hoge Kwaliteit Service.
De Tijd Wonen is een prachtige meubelzaak gevestigd op bedrijventerrein De Zwette in Leeuwarden, Friesland. Met meer dan 2500m2 showroom mogen wij met trots zeggen dat wij één van de grootste meubelzaken van Leeuwarden zijn. Wij bestaan al meer dan 65 jaar!
Studeren in Groningen en wonen in Leeuwarden: what the fuck! column.
Studeren in Groningen en wonen in Leeuwarden: what the fuck! Woon jij in Leeuwarden! En: Waarom woon je niet in Groningen! Groningen is toch veeeeul leuker dan Leeuwarden, zijn de vooral niet-veroordelende opmerkingen, gepaard met zwaar gefronste wenkbrauwen en boze blikken van onbegrip, die ik ontvang wanneer ik vertel dat ik in Groningen studeer en in Leeuwarden woon.
Beschermd Wonen Friesland.
Het onafhankelijk blijven van drugs of andere middelen loopt als een rode draad door de begeleiding. In Leeuwarden biedt VNN ook voor gezinnen, met maximaal 2 kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar, Beschermd wonen. Een opname bij Beschermd wonen gaat bij VNN altijd gepaard met een behandeltraject vanuit FACT.
senioren appartementencomplex Eezicht Leeuwarden.
Appartementencomplex Eezicht in Leeuwarden bestaat uit 55 seniorenappartementen en is gelegen in de Bloemenbuurt. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met zorg en dienstverlening van Palet binnen handbereik. De appartementen hebben een ruime woonkamer met open of dichte keuken.
Studentenkamer huren in Leeuwarden.
Youre going to study in Leeuwarden and therefore you also want to rent a student room in this great student city and since thats going to be your home for the next few years, you want to live comfortable, safe and also affortable.
Antikraak wonen in Leeuwarden Leeuwarden Studentenstad.
Antikraak wonen in Leeuwarden. Antikraak is een beveiligingsmethode voor panden die leeg staan in Leeuwarden, in afwachting van verkoop, sloop of renovatie. Met antikraak kun je in kantoren, scholen, zorgcentra, villa's' of zelfs kerken komen te wonen. Gemeente Leeuwarden Stadsdeelkantoren.
Studeren in Leeuwarden Huisvesting hvhl.nl.
Studeren In Leeuwarden. In Leeuwarden kun je vrij snel een mooie, grote en goedkope kamer krijgen. Het is daarom ook logisch dat ruim 93% van de studenten die op kamers wonen, tevreden is over zijn of haar woonruimte. Dit blijkt uit een onderzoek onder de Leeuwarder studenten.
Aanbod in Leeuwarden bij 123Wonen.
Huurwoningen Leeuwarden vindt u bij Makelaar Leeuwarden verhuren 123Wonen. Zoek op de kaart. Huurwoningen in Leeuwarden. U zoekt een huurwoning in Leeuwarden. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Leeuwarden u vindt bij ons altijd het actuele aanbod.
Detailpagina wonen locaties.
Centrum voor bijzonder wonen Parkhove. Parkhove in Leeuwarden biedt zeer specialistische verpleeghuiszorg aan ouderen en chronisch zieken. U kunt hier tijdelijk verblijven om te revalideren of permanent wonen. Kunt u nog zelfstandig thuis wonen, dan biedt Parkhove mogelijkheden voor dagbehandeling en specialistische zorg.
Te huur wonen leeuwarden Trovit.
123Wonen Dé Verhuurmakelaar van Friesland biedt aan: Volledig gemeubileerde stijlvolle woning in het centrum van Leeuwarden Korfmakersstraat. Rapporteren Bekijk huis. huurwoningen.nl 30 dagen geleden. 3 kamer appartement Britsenburg Leeuwarden. 8925 CS, Leeuwarden, Friesland. Namens MVGM Wonen verhuren wij appartementen aan Britsenburg te Leeuwarden.
Wonen met zorg in Leeuwarden en omstreken Palet.
Leeuwarden Amelandshof en Catharinahof Boshuisen Gasthuis Eeltsje Folkertsmawei Eezicht en De Helling Bieruma Oostingweg en Dekemastraat De Boeier en Boeierstraat Multifunctioneel centrum Tramkwartier Swettehiem Stiens Aeckemahûs Nije Poarte Berltsum Berlinga State Menaam Eengezinswoningen Menaam Oars Wenje Orxmastate 2/1-kapwoningen Menaam Graldastate Dronryp Drenningahof. Blessum Palet Zorgboerderij De Buorren Vlieland De Uiterton Leeuwarden Wijkhuispitaal Leeuwarden Woonzorgcentrum De Hofwijck Wijkzorgcentrum Greunshiem Wijkzorgcentrum Het Nieuwe Hoek Wijkzorgcentrum Sint Jozef Multifunctioneel centrum Camminghastins Multifunctioneel centrum Ludingawaard Multifunctioneel centrum Tramkwartier Multifunctioneel centrum Westeinde Verpleeghotel De Hofwijck Centrum voor bijzonder wonen Parkhove Zorgsteunpunt Binnenstad Zorgsteunpunt Aldlân Zorgsteunpunt Bloemenbuurt Oldegalileën Zorgsteunpunt Oud-Oost Zorgsteunpunt Vrijheidswijk Hospice Marcelis Goverts Gasthuis Stiens Woonzorgcentrum Skilhiem Zorgsteunpunt Stiens Petterhústerstate Berltsum Zorgsteunpunt Berltsum Menaam Woonzorgcentrum Nij Statelân Dronryp Zorgsteunpunt Dronryp Harlingen Zorgsteunpunt Harlingen. Zorg en behandeling. Thuiszorg Respijtzorg Vakantie met zorg Huishoudelijke hulp Wijkverpleegkundige Dagverzorging en dagbehandeling Wonen met zorg Dovenzorg Oorizon Mantelzorg Zorg in de laatste levensfase.

Contacteer ons