Zoeken naar meubelmaker leeuwarden

meubelmaker leeuwarden
meubelmaker-leeuwarden.
KUNST GEBOREN UIT VAKMANSCHAP. U woont in en om Leeuwarden en u zoekt een zeer betrouwbare en professionele meubelmaker die voor u in of om Leeuwarden een meubel op maat kan maken? Dan bent u bij Westra interieur aan het goede adres.
Home Meubel Atelier Leeuwarden.
Meubel Atelier Leeuwarden is een bijzondere meubelmakerij in het traditionele meubelmakersambacht. We zijn een jonge enthousiaste onderneming met een geweldige passie voor het meubelmakersvak. We hebben liefde voor hout, zijn trots op de verfijnde finesse en zijn uitblinkers in originele oplossingen.
Meubelmakerij Tjibbe Folkerts Leeuwarden Goutum Friesland.
Van jongs af aan had ik altijd al het idee om iets met mijn handen te gaan doen. In 1996 ben ik begonnen met de opleiding voor meubelmaker. Na deze opleiding succesvol te hebben voltooid heb ik de opleiding voor scheepsinterieurbouw gevolgd.
Meubelmaker in Leeuwarden meubelmaker-info.nl.
De 1 manier om de beste meubelmakers te vinden in uw regio. Kaart weergeven Meubelmaker in Leeuwarden. Jan Blom Meubelmakerij. Interieurbouw en meubels op maat voor huis en bedrijf. Keukens, balies, boekenkasten, kastwanden, tafels, etc. Zwitserswaltje 5, Leeuwarden. MeubelmakerijBeertje maakt en ontwerpt meubels opmaat, repareert en restaureert meubels. Ik ben opgeleid tot Allround meubelmaker.
Interieurs en meubels bij ID Interieur in Leeuwarden.
ID Interieur in Leeuwarden is al 17 jaar hét adres voor uw interieur. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van kwalitatief hoogstaande houten meubels op maat. Wilt u een compleet nieuw interieur of zoekt u juist een aanvulling op uw bestaande interieur?
Meubelmakerij Hessenhout voor handgemaakte meubelen op maat.
Meubelmakerij Hessenhout is uw meubelmaker voor de regio Leeuwarden en Dokkum. Bent u op zoek naar meubelrestauratie, meubelreparatie, nieuw maatwerk, een complete keuken of interieuradvies? Neem vrijblijvend contact op! Meubels op maat. Zit u net met die rare hoek in de keuken of woonkamer?
Home Youngwoods.nl.
Welkom op Youngwoods.nl uw meubelmaker. Altijd ruim aanbod in unieke boomstamtafels! Ruime keuze uit Nederlandse houtsoorten. 1 2 3 4 5 6 7. Unieke handgemaakte meubelen op maat! Youngwoods meubelmakerij het adres voor uw boomstamtafel! Altijd ruim aanbod in unieke boomstam bladen van inlandse houtsoorten!
Meubelmakerij Jan Blom.
Al meer dan 30 jaar ben ik meubelmaker, gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Als meubelmaker maak ik moderne en traditionele meubelen en interieurs. Dit doe ik zowel voor bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een balie, een ledikant, een keuken of een kast, alles wordt op maat gemaakt in ieder gewenst materiaal.
De Stadsmeubelmaker Meubelmakerij Leeuwarden.
Deze naam vindt u terug op mijn oude pand aan het Zuidvliet in Leeuwarden. Hier is mijn werkplaats. Een fijne plek waar ik graag werk en plannen maak. Dit is de plek waar ik het vak van meubelmaker en restaurateur geleerd heb van Jan van der Meulen.

Contacteer ons