Resultaten voor meubelmaker leeuwarden

meubelmaker leeuwarden
Home OpMaat OpMaat.
Beerenburgers van Boomsma in de spotlights. Het Boomsma destilleerderij Museum in Leeuwarden heeft al zijn Beerenburgers in de schijnwerpers gezet. De kast die we daarvoor maakten is helemaal zwevend voor de muur gemonteerd en heeft ingebouwde ledstrips die de hele collectie tot leven brengen.
Meubelmakerij Popke Postma Keukens, meubels en veel meer Driesum.
Wij maken eigentijdse of klassieke keukens op ambachtelijke wijze vervaardigd in onze eigen werkplaats, naar eigen aangeleverd ontwerp of idee. Meubelmakerij Popke Postma. Popke Postma Driesum. Volledig met de hand en op maat gemaakt. Bekijk ons aanbod. Meubelmakerij Popke Postma.
Meubelmakerij Jan Blom.
Al meer dan 30 jaar ben ik meubelmaker, gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Als meubelmaker maak ik moderne en traditionele meubelen en interieurs. Dit doe ik zowel voor bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een balie, een ledikant, een keuken of een kast, alles wordt op maat gemaakt in ieder gewenst materiaal.
EEN VERRASSEND ONTWERP OP MAAT GEMAAKT Home Punt 57A.
Punt 57A staat voor vormgeving en realisatie van een verrassend ontwerp op maat gemaakt. Vanaf het eerste idee, het selecteren van hoogwaardige materialen tot het ambachtelijk vervaardigen en vakkundig plaatsen. Meubelmaker/bouwkundige Marten van der Ploeg en interieurontwerpster Yfke Lootsma beheersen het hele proces.
Meubelmaker Leeuwarden Meubelmakerij Meubelbedrijven.nl.
Heb je een meubelmaker gevonden in het onderstaande tabel. Dan kun je de adresgegevens van de meubelmaker in je routeplanner typen. Breng de meubelmaker een bezoekje of bekijk de website van de meubelmaker Leeuwarden. Meubelmaker Leeuwarden Specialisatie Adresgegevens. Meubelmakerij Jan Blom.
Ambachtelijke Meubelmakerij Brekelmans Friesland Meubelmakerij Brekelmans.
Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel, natuurlijk materiaal en respect voor mens en milieu zijn belangrijke pijlers van de meubelmakerij. Met mijn ervaring als ambachtelijk meubelmaker denk ik met u mee en verbeeld ik uw wensen in hout.
Meubelmaker Leeuwarden Massief houten tafels en kasten op maat.
Woont u in Leeuwarden en bent u op zoek naar een meubelmaker? Neem dan contact om geheel vrijblijvend meer informatie aan te vragen. Tafel op maat. Bent u op zoek naar een tafel op maat? Meubelmakerij Casper Rutges maakt strak vormgegeven massief houten tafels op maat.
Meubelmakerij Hessenhout Leeuwarden Oozo.nl.
De onderneming Meubelmakerij Hessenhout is gevestigd op Manon de Bercystraat 14 te Leeuwarden en is actief in de branche Interieurbouw en vervaardiging van bedrijfsmeubels. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 01136470 en is gelegen in Havankpark in de gemeente Leeuwarden.
meubelmakerij Hessenhout Eco-Logisch webshop.
Categorie: Meubel makers. Vraag een offerte aan. Meubelmakerij hessenhout is uw meubelmaker voor de regio leeuwarden en dokkum. Bent u op zoek naar meubelrestauratie, meubelreparatie, nieuw maatwerk, een complete keuken of interieuradvies? Neem vrijblijvend contact op! Manon de Bercystraat 14.
Meubelmaker TKMST, voorheen Schoolweb.
Je staat veel tijdens het werk en je moet rekening houden dat je meestal werkt in een lawaaierige ruimte. Je moet als meubelmaker handig zijn en op de hoogte van verschillende technieken over de bewerking van houtsoorten. Instelling Stad Beoordeling. ARCUS College Hoofdlocatie. da Vinci College Informatiecentrum Opleidingen. Deltion College Deltion College. Friesland College MBO-Bouw, gebouw Triangel Leeuwarden.
Meubelmakerij Tjibbe Folkerts Leeuwarden Goutum Friesland.
Van jongs af aan had ik altijd al het idee om iets met mijn handen te gaan doen. In 1996 ben ik begonnen met de opleiding voor meubelmaker. Na deze opleiding succesvol te hebben voltooid heb ik de opleiding voor scheepsinterieurbouw gevolgd.
design leeuwarden Meubels Leeuwarden meubelmaker leeuwarden.
design leeuwarden Meubels Leeuwarden meubelmaker leeuwarden. In 1996 ben ik begonnen met de opleiding voor meubelmaker. Na deze opleiding succesvol te hebben voltooid heb ik de opleiding voor scheepsinterieurbouw gevolgd. Meubelmaker in Leeuwarden meubelmaker-info.nl. De 1 manier om de beste meubelmakers te vinden in uw regio.

Contacteer ons