Zoeken naar meubelmaker leeuwarden

meubelmaker leeuwarden
Meubelmaker Leeuwarden Massief houten tafels en kasten op maat.
Woont u in Leeuwarden en bent u op zoek naar een meubelmaker? Neem dan contact om geheel vrijblijvend meer informatie aan te vragen. Tafel op maat. Bent u op zoek naar een tafel op maat? Meubelmakerij Casper Rutges maakt strak vormgegeven massief houten tafels op maat.
Welkom bij Meubelmakerij Egbert Sturing.
Welkom op de website van Egbert Sturing. Al meer dan 30 jaar ervaring als Friese" Meubelmaker. Meubelmakerij Egbert Sturing bestaat sinds 2000. Voorheen was Egbert eigenaar van de zaak Meubels van Toen, gevestigd aan de Wortelhaven te Leeuwarden. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in het maken en restaureren van meubels in elke houtsoort denkbaar. Wat kan Meubelmakerij Egbert Sturing voor u betekenen?
Meubelmakerij Popke Postma Keukens, meubels en veel meer Driesum.
Wij maken eigentijdse of klassieke keukens op ambachtelijke wijze vervaardigd in onze eigen werkplaats, naar eigen aangeleverd ontwerp of idee. Meubelmakerij Popke Postma. Popke Postma Driesum. Volledig met de hand en op maat gemaakt. Bekijk ons aanbod. Meubelmakerij Popke Postma.
Meubelmaker Leeuwarden Kasten Op Maat, Boekenkast Op Maat De Telefoongids.
Meubelmaker in Leeuwarden. Curacaostraat 137/B, 8931CS, Leeuwarden. https//www.detelefoongids.nl/akca/45375221/5-1/sn45375221: 06-40001586 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Diepen Houtwerk Van. Ouddeelstraat 6/26, 8936AX, Leeuwarden. 06-16470952 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Manon de Bercystraat 14, 8919BE, Leeuwarden. 06-41484546 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens.
Cursuscentrum Houtbewerking Meubelmakerij Passen en Meten.
kennismakingsdag cursussen meubelmaken praktijkopleiding meubelmaken. Meubelmakerij Passen en Meten is een cursuscentrum voor houtbewerking en verzorgt al vele jaren workshops en cursussen ambachtelijk meubelmaken en machinaal meubelmaken voor beginners en gevorderden. Ook is het mogelijk een volledige 1 jarige praktijkopleiding meubelmaken te volgen onder deskundige en ervaren leiding.
De Meubelmaker CENES Drachten Badkamers, keukens en meubilair.
Van tafels tot keukens en van dressoirs tot lambriseringen: bij De Meubelmaker vindt u maatwerk en kwaliteit! Perfectie zit ons in de genen. We kunnen alles met metaal, kunststof en hout, handmatig en computergestuurd, en we staan al jaren voor hoogwaardige interieurbouw.
Meubelmaker TKMST, voorheen Schoolweb.
Je staat veel tijdens het werk en je moet rekening houden dat je meestal werkt in een lawaaierige ruimte. Je moet als meubelmaker handig zijn en op de hoogte van verschillende technieken over de bewerking van houtsoorten. Instelling Stad Beoordeling. ARCUS College Hoofdlocatie. da Vinci College Informatiecentrum Opleidingen. Deltion College Deltion College. Friesland College MBO-Bouw, gebouw Triangel Leeuwarden.
Home OpMaat OpMaat.
Beerenburgers van Boomsma in de spotlights. Het Boomsma destilleerderij Museum in Leeuwarden heeft al zijn Beerenburgers in de schijnwerpers gezet. De kast die we daarvoor maakten is helemaal zwevend voor de muur gemonteerd en heeft ingebouwde ledstrips die de hele collectie tot leven brengen.
design leeuwarden Meubels Leeuwarden meubelmaker leeuwarden.
In 1996 ben ik begonnen met de opleiding voor meubelmaker. Na deze opleiding succesvol te hebben voltooid heb ik de opleiding voor scheepsinterieurbouw gevolgd. Meubelmaker in Leeuwarden meubelmaker-info.nl. De 1 manier om de beste meubelmakers te vinden in uw regio. Kaart weergeven Meubelmaker in Leeuwarden.
EEN VERRASSEND ONTWERP OP MAAT GEMAAKT Home Punt 57A.
Punt 57A staat voor vormgeving en realisatie van een verrassend ontwerp op maat gemaakt. Vanaf het eerste idee, het selecteren van hoogwaardige materialen tot het ambachtelijk vervaardigen en vakkundig plaatsen. Meubelmaker/bouwkundige Marten van der Ploeg en interieurontwerpster Yfke Lootsma beheersen het hele proces.
Home Youngwoods.nl.
Unieke handgemaakte meubelen op maat! Youngwoods meubelmakerij het adres voor uw tafel! Altijd ruim aanbod in unieke boomstam bladen van inlandse houtsoorten! We maken echte boomstam bladen uit 2 delen breed en tot lengtes van 550cm. ma-vr 800/1700: en op zaterdag van 1000/1700.: Wij gaan verhuizen! Per 1 maart verhuizen wij naar ons nieuwe pand aan de Schenkenschans 3b in Leeuwarden.
vestigingen bouwopleidingen Bouwmensen.
Allround meubelmaker / scheepsinterieurbouwer n. Allround meubelmaker / scheepsinterieurbouwer n. Middenkaderfunctionaris bouw niv. MIDDENKADERFUNCTIONARIS BOUW EN INFRA NIVEAU 4. Service Medewerker Gebouwen SMG. Service Medewerker Gebouwen SMG. Kaderfunctionaris Uitvoering Bouw Infra niv 4. Kaderfunctionaris Uitvoering Bouw Infra niv.4. Middenkaderfunctionaris Infra niv.4.

Contacteer ons